Om  
Asger Rothenborg

Kendt kaffeprofil bliver salgs- og marketingdirektør hos Dagrofa Foodservice

Asger Rothenborg er ny salgs- og marketingdirektør hos Dagrofa Foodservice. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Nespresso Professionals.

<div>Asger Rothenborg bliver ansvarlig for marketing, salg til lokale og store kunder samt virksomhedens kundecenter som ny salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice.<br></div>
Asger Rothenborg bliver ansvarlig for marketing, salg til lokale og store kunder samt virksomhedens kundecenter som ny salgs- og marketingdirektør i Dagrofa Foodservice.
Foto: Dagrofa Foodservice
Bolette Høj

Dagrofa Foodservice, en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark, har officielt annonceret udnævnelsen af Asger Rothenborg som deres kommende salgs- og marketingdirektør.

Det oplyser Dagrofa Foodservice i en pressemeddelelse.

Asger Rothenborg har en lang karriere inden for kaffeverdenen. Dette inkluderer en periode som administrerende direktør for Nespresso Professionel i Danmark fra 2017 til 2023. Her havde han ansvaret for den øverste ledelse af virksomhedens salgsafdeling, herunder en særlig vægtning på foodservicemarkedet. 

0:000:00