Kommunikationsdirektør forlader Arla efter 17 år

Arla koncernens presse- og kommunikationsdirektør, Theis Brøgger, har valgt at stoppe efter 17 år i Arla.

Jeg har haft den heldige mulighed at bestride de bedste stillinger i Arla på præcis det rette tidspunkt, hvilket har givet mig en plads på første række til en begivenhedsrig historie både i forhold til positive udviklinger og øjeblikke af krise, skriver Theis Brøgger.<br>
Jeg har haft den heldige mulighed at bestride de bedste stillinger i Arla på præcis det rette tidspunkt, hvilket har givet mig en plads på første række til en begivenhedsrig historie både i forhold til positive udviklinger og øjeblikke af krise, skriver Theis Brøgger.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Bolette Høj

Kommunikationsdirektør Theis Brøgger har truffet beslutningen om at forlade Arla efter 17 år. De seneste tre år har han ledet virksomhedens britiske kommunikationsafdeling i Leeds, England.

Det skriver Theis Brøgger i et opslag på Linkedin.

"At være en del af ledelsesteamet i Arlas voksende britiske forretning har været en fantastisk oplevelse, og jeg er stolt af, hvad vi sammen har opnået for Arla og vores landmænd. Min tid i Storbritannien vil sidestille sig med de mest glædelige kapitler i min Arla-karriere", skriver Theis Brøgger.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024