Om  
Sune Gylling Æbelø
Søren Søndergaard

Landbrug & Fødevarer henter taleskriver fra Skatteministeriet

Taleskriver Sune Gylling Æbelø skifter til april Skatteministeriet ud med Landbrug & Fødevarer, hvor han starter som chefrådgiver og taleskriver for formand Søren Søndergaard.

Formand i Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, får fra april en nye taleskriver i Sune Gylling Æbelø, der kommer fra en lignende stilling i Skatteministeriet. 
Formand i Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, får fra april en nye taleskriver i Sune Gylling Æbelø, der kommer fra en lignende stilling i Skatteministeriet. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Sune Gylling Æbelø, der er taleskriver og chefkonsulent i Skatteministeriet, forlader til april centraladministrationen til fordel for Landbrug & Fødevarer, hvor han starter som chefrådgiver og talerskriver for formand Søren Søndergaard.

Det skriver han på LinkedIn.

Sune Gylling Æbelø har fulgt landbrugets omstilling tæt fra først Miljø- og Fødevareministeriet og senest Skatteministeriet, og han ser frem til at blive en del af arbejdet fra maskinrummet i Landbrug & Fødevarer.

"Jeg glæder mig til – sammen med alle de andre spændende og vigtige opgaver – at kaste mig ind i arbejdet med den omstilling, som de næste mange år bliver toneangivende for Landbrug & Fødevarers virke, og som skal bære dansk landbrug ind i fremtiden," skriver han i opslaget.

Sune Gylling Æbelø er uddannet journalist og har været taleskriver i Skatteministeriet siden 2022. Forinden var han taleskriver i Miljø- og Fødevareministeriet, og han har også tidligere været kommunikationschef i Det Obelske Familiefond.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sune Gylling Æbelø

Taleskriver og chefrådgiver, Landbrug & Fødevarer
journalist (DMJX 2007)

Søren Søndergaard

Formand, Landbrug & Fødevarer
Agraøkonom (Vejlby Landbrugsskole 2004), Innovation af forretningsmodeller (VIA University College 2019)

0:000:00