Om  
Hanne Christine Bertram

Ny fødevareprofessor på Aarhus Universitet

39-årige Hanne Christine Bertram er ansat som professor i fødevaremetabolomics ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet.

Nikita Selvig

39-årige Hanne Christine Bertram er blevet udnævnt til professor i fødevaremetabolomics ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Det skriver universitetet på sin hjemmeside.

Trods sin unge alder er Hanne Christine Bertram en af de mest citerede og publicerede forskere på sit felt og modtog som 30-årig Det Frie Forskningsråds Eliteforskerpris. Leder af Institut for Fødevarer, Michelle Williams, ser derfor frem til at få tilknyttet den talentfulde forsker til sin forskergruppe, der arbejder med differentierede og biofunktionelle fødevarer.

"Hanne C. Bertram er en sand stjerneforsker, der har været banebrydende inden for sit felt. Hun har samtidig haft et tæt samarbejde med førende fødevarevirksomheder, og det glæder mig, at hun nu som professor kan styrke Institut for Fødevarers fortsatte samarbejde med den danske og internationale fødevareindustri," siger Michelle Williams.

0:000:00