Nyt akademi og bæredygtig mad skal få de bedste til at søge Fødevarestyrelsen

INTERVIEW: Et nyt læringsakademi, fokus på bæredygtighed og nye arbejdsmetoder er blandt indsatserne i ny strategi, der skal gøre Fødevarestyrelsen til "en af Danmarks bedste offentlige arbejdspladser".

Esben Egede Rasmussen har været direktør for Fødevarestyrelsen siden januar 2009.
Esben Egede Rasmussen har været direktør for Fødevarestyrelsen siden januar 2009.Foto: Fødevarestyrelsen
Sine Riis Lund

Jeg tror, det er afgørende at demonstrere, at man er ambitiøs, at man vil udvikle sin forretning og gerne vil have nye medarbejdere med på den rejse, ikke bare som passagerer, men som aktivt ydende fra første dag til at gøre virksomheden bedre.

Esben Egede Rasmussen
Direktør, Fødevarestyrelsen

Det nye akademi skal gøre os dygtigere til nye kompetencer, men også give os en platform for at være bedre til at arbejde tværgående og få faglighederne og generationerne til at mødes.

Esben Egede Rasmussen
Direktør, Fødevarestyrelsen

Hvorfor spiser vi æbler fra New Zealand midt i den danske æblesæson?

Som direktør for Fødevarestyrelsen støder Esben Egede Rasmussen stadig oftere på spørgsmål som dette blandt sine medarbejdere.

Derfor indgår begrebet bæredygtighed som led i en ny målsætning for styrelsen om at blive “en af Danmarks bedste offentlige arbejdspladser”.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00