Om  
Pernille Skipper

Pernille Skipper stopper som politisk kommentator på TV 2 News

Enhedslistens tidligere frontfigur forlader tjansen som politisk kommentator for at få mere tid til ny formandspost og sin familie. Samtidig vil hun gerne undgå "kasketforvirring".

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Martin Mauricio

Lige under et år nåede Pernille Skipper at sidde i News-studiet som politisk kommentator for TV 2.

Men efter at have fået sit tredje barn i februar og med udsigt til et nyt job som bestyrelsesformand for Coop Amba, der er ejerforeningen bag detailkæderne Kvickly, SuperBrugsen og Coop365, har hun nu valgt at fratræde kommentatorrollen, som hun begyndte i 1. maj sidste år.

"Jeg stopper i jobbet som politisk kommentator på TV 2, selvom jeg egentlig håbede på at kunne begge dele," skriver Pernille Skipper i et opslag på Facebook, hvor hun fortsætter:

"Dels er døgnets 24 timer ikke til det, og dels må jeg nok også sande, at gør jeg mit arbejde som bestyrelsesformand godt, vil det med tiden blive for meget kasketforvirring. Og det har jeg jo altid været fortaler for at undgå."

Pernille Skipper afløste i 2016 Johanne Schmidt-Nielsen som politisk ordfører i 2016 og gav i 2021 posten videre til Mai Villadsen (EL). Som følge af Enhedslistens rotationsprincip var Pernille Skipper ikke opstillet til folketingsvalget i 2022.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pernille Skipper

Formand for Coop, fhv. MF og politisk ordfører (EL), politisk kommentator
cand.jur. (Københavns Uni. 2011)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024