Seges skaber nyt klimacenter og udpeger klimachef

NYT CENTER: Seges har udnævnt Hans Roust Thysen som klimachef for det nye Center for klima og bæredygtighed. Centret kommer til at koordinere landbrugets arbejde med at mindske klimaaftrykket og øge bæredygtigheden.

Hans Roust Thysen er ny direktør for Seges' Center for klima og bæredygtighed. Han har arbejdet i organisationen i mere end 16 år.
Hans Roust Thysen er ny direktør for Seges' Center for klima og bæredygtighed. Han har arbejdet i organisationen i mere end 16 år.Foto: Anders Haugaard Iversen/SEGES
Sofie Hvemon

Seges har valgt at danne Center for klima og bæredygtighed og sætte Hans Roust Thysen i førersædet som klimachef for centret. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Seges.

Det nye center har til formål at hjælpe landmænd og landbrugs- og fødevareerhvervet til at udvikle produktionen, samtidig med at klimaaftrykket mindskes.

Centret bliver ifølge Seges centralt i forhold til at koordinere landbrugets arbejde med at mindske klimaaftrykket og øge bæredygtigheden. I denne sammenhæng kommer centret til at samarbejde med både energi- og finanssektoren samt fødevarevirksomheder.

0:000:00