Tidligere Løkke-rådgiver er ny chef i Landbrug & Fødevarer

TRANSFER: Landbrug & Fødevarer ansætter Christian Hüttemeier som kommunikationsdirektør. Han har tidligere været særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen (V) og senest kommunikationschef i Danske Regioner.

Landbrug & Fødevarer har valgt Christian Hüttemeier som ny kommunikationsdirektør.

Hüttemeier har en række topstillinger i dansk politik bag sig, og den nye ansættelse glæder Landbrug & Fødevarers direktør for politik og kommunikation, Morten Høyer.

"Vi får en kommunikationsdirektør, der har stor politisk indsigt og erfaring. Christian er vant til at løbe stærkt og være med, hvor det brænder på," siger Morten Høyer og fortsætter:

"Vi får en kommunikationsdirektør, der er dygtig til at tænke kommunikation og interessevaretagelse sammen. Det er jeg sikker på, at vi får stor gavn af."

Fra januar 2014 til sommeren 2015 fungerede han som særlig rådgiver for Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen, og før det var han i godt tre år pressechef i Venstre.

Siden han forlod Venstre og Lars Løkke Rasmussen har Christian Hüttemeier været kommunikationschef i Danske Regioner. Han glæder sig til at starte i sit nye job 1. marts:

"For mig står fødevareklyngen for noget af det mest håndgribelige man kan forestille sig. Hver dag bliver der produceret fødevarer, som har en kvalitet, der gør, at det kan sendes ud i hele verden," siger Christian Hüttemeier og fortsætter:

"Det kan og skal vi være stolte af - og jeg glæder mig til, at jeg nu skal være med til at formidle den og mange andre historier fremover."

41-årige Christian Hüttemeier er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere været både sportsjournalist og politisk reporter hos Politiken og Jyllands-Posten.

Stillingen som kommunikationsdirektør har stået ledig siden november, hvor Leif Nielsen stoppede for at blive branchedirektør hos konkurrenten DI Fødevarer.

Med udnævnelsen af Christian Hüttemeier som kommunikationschef har Landbrug & Fødevarer besat begge sine to kommunikative topstillinger inden for få dage. Forleden kom det således frem, at Søren Andersen, der siden november har fungeret som konstitueret pressechef, er blevet fastansat i stillingen.

,

Forrige artikel Landbrugs- og Fiskeristyrelsen ansætter ny vicedirektør fra Finansministeriet Næste artikel Esben Lunde efter CBS-sag: Har fuld tillid til landbrugsfond Esben Lunde efter CBS-sag: Har fuld tillid til landbrugsfond