Om  
Jeppe Bo Rasmussen

Oxfam Ibis henter ny politisk rådgiver fra Dansk Industri

Jeppe Bo Rasmussen skifter fra Dansk Industri til Oxfam Ibis og indtager en nyoprettet stilling som politikrådgiver. Han kommer til en organisation, der har undergået en del forandringer de senere år.

Julie Arnfred Bojesen

32-årige Jeppe Bo Rasmussen skifter til Oxfam Ibis, hvor han starter i en nyoprettet stilling som politikrådgiver. Han kommer fra en stilling som presserådgiver og chefkonsulent i Dansk Industri. Tidligere har han været lobbyist i Bruxelles – også for Dansk Industri.

Jeppe Bo Rasmussen skal bruge sin erfaring fra Dansk Industri til at styrke Oxfam Ibis' politiske arbejde.

Han kommer til en organisation, som har været gennem en del forandringer de senere år. I 2016 blev det daværende Ibis indlemmet i den internationale organisation Oxfam og ændrede navn til Oxfam Ibis.

Samtidig har organisationen skiftet ud på en række nøglepositioner i ledelsen.

Mie Roesdahl kom til sidste år som generalsekretær og erstattede Vagn Berthelsen, der havde siddet på posten i 21 år. I starten af i år blev Per Bjerre ansat leder af Oxfam Ibis' public management-afdeling. Og i foråret skiftede profilen Lars Koch til Mellemfolkeligt Samvirke og stoppede dermed som vicegeneralsekretær i Oxfam Ibis.

Stillingen som vicegeneralsekretær blev nedlagt i den forbindelse, men Jeppe Bo Rasmussen overtager nogle af Lars Kochs funktioner. Han får blandt andet ansvar for organisationens kamp for at mindske den globale ulighed.

Jeppe Bo Rasmussen starter i sit nye job 1. oktober.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jeppe Bo Rasmussen

Seniorpolitisk rådgiver, Dansk Teater
Kand. i sociologi, kommunikation og politik (Roskilde Uni. 2014)

0:000:00