Om  
Kasper Elbjørn

Carlsbergs pressechef rykker til Danfoss

Kasper Elbjørn forlader sin chefpost i Carlsberg til fordel for en ny stilling som kommunikationschef i Danfoss.

Ghita Nidam Møller

Fra 1. april skifter Kasper Elbjørn område fra humle til service og systemløsninger som ny kommunikationschef i Danfoss.

Det skriver Media Watch.

Kaser Elbjørn tiltræder med mere end 20 års erfaring indenfor intern og ekstern kommunikation som vogter og varetager af Danfoss' kommunikation til en række brancher fra industri transport til fjernvarme og spildevand.

Han kan her trække på erfaringer fra sin stilling gennem de sidste fem år som pressechef for og fungerende direktør for ekstern kommunikation i Carlsberg, hvor han har haft ansvar for den eksterne kommunikation globalt og i Danmark.

Forinden da har han arbejdet som pressechef for Saxo Bank og været kommunikationschef i CEPOS med fokus på at udarbejde værdisæt og kommunikationsstrategier.

Nu ser Kasper Elbjørn frem til at kunne harmonere sin strategiske erfaring med rum og potentiale til at fokusere på bæredygtige løsninger og brugen af energi og klima i Danfoss.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Elbjørn

Kommunikationschef (senior vice president), Danfoss, debattør
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2002)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024