Om  
Gitte Godsk Dalgaard

Cowis markedsdirektør bliver direktør for Samfund og Forsyning

Cowi ansætter markedsdirektør Gitte Godsk Dalgaard som direktør for Samfund og Forsyning. Hun har været fungerende i rollen siden 1. august. 

Sabine Dybdahl Christoffersen

Gitte Godsk Dalgaard, der har været fungerende direktør for divisionen Samfund og Forsyning hos Cowi, er nu blevet ansat som fast direktør. Det oplyser hun på LinkedIn

"Fra den position vil jeg gøre mit allerbedste for at sikre rammerne for, at mine cirka 600 kolleger i divisionen kan have et godt og meningsfyldt arbejdsliv. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi kan hjælpe Cowis kunder med at flytte vores samfund i en grønnere og mere bæredygtig retning," skriver hun. 

Gitte Godsk Dalgaard kommer fra en stilling som markedsdirektør i Cowi. Hun startede sin karriere hos rådgivningsvirksomheden i 2003-2013 og vendte tilbage i 2016. I den mellemliggende periode arbejdede hun i Furesø Egedal Forsyning og i Nordvand. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024