Om  
Morten Helveg Petersen

EU-parlamentariker er med i kapløbet om Green Power Prisen

Morten Helveg Petersen, der er europaparlamentariker for Radikale, er blandt finalisterne til årets Green Power-pris, der uddeles på Green Power Denmarks topmøde 23. maj. 

Medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre Morten Helveg Petersen er blandt finalisterne til dette års Green Power Pris. 
Medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre Morten Helveg Petersen er blandt finalisterne til dette års Green Power Pris. Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Emma Brink

Morten Helveg Petersen, der er medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre, er blandt de tre finalister til Green Power Prisen, der tildeles virksomheder eller enkeltpersoner, der tør at gå forrest i den grønne omstilling.

Det skriver Green Power Denmark i en pressemeddelelse.

Prisen, der uddeles årligt af Green Power Denmark, har i år særligt fokus på tiltag, der styrker elektrificeringen af Danmark. Udover Morten Helveg Petersen er også Eurowind Energy og Hybrid Greentech blandt finalisterne.

"Green Power Prisen skal i år gå til en, der har turdet at gå nye veje og er med til at sætte fart på elektrificeringen og den grønne omstilling. Her har årets tre finalister på hver deres måde udmærket sig på unikke måder og fortjener derfor en podieplads," siger administrerende direktør Kristian Jensen.

Morten Helveg Petersen er nomineret på baggrund af sit arbejde i Europa-Parlamentet de seneste 11 år, hvor han har arbejdet for at fremme elektrificeringen af EU.

Han har haft øjnene på bolden og konsekvent rettet sit politiske arbejde mod de hindringer for elektrificeringen af EU – herunder et opgør med administrative byrder – bidraget til at sikre en markedsbaseret europæisk energipolitik og styrket incitamenterne til at investere i europæiske havvindprojekter, skriver Green Power Denmark om valget af Morten Helveg Petersen som finalist.

Prisen uddeles ved Green Power Denmarks topmøde i K.B. Hallen i København 23. maj. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Helveg Petersen

MEP (R)
cand.polit. (Københavns Uni. 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024