Om  
Marie Stenberg Lund

Kontorchef i Klimaministeriet bliver rådgiver i kommunikationsbureau

Kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting ansætter Marie Stenberg Lund som ny rådgiver. Hun kommer fra en stilling som kontorchef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Kontorchef i Klima- Energi- og Forsyningsministeriet Marie Stenberg Lund starter som rådgiver i Ulveman og Børsting 1. november.
Kontorchef i Klima- Energi- og Forsyningsministeriet Marie Stenberg Lund starter som rådgiver i Ulveman og Børsting 1. november.Foto: Ulveman & Børsting
Emma Brink

Marie Stenberg Lund skifter stillingen som kontorchef for havvind og kritisk infrastruktur i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement ud med en rådgiverstilling ved kommunikations- og PA-bureauet Ulveman & Børsting.

Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

Marie Stenberg Lund kommer med mange års erfaring fra Slotsholmen, og især hendes erfaring inden for grøn omstilling og forsyningssikkerhed er eftertragtet i kommunikationsbureauet. 

”Det er selvsagt et scoop for os at få en kapacitet som Marie med på holdet. Foruden sin store faglige indsigt i alt fra gas, PtX, kritisk infrastruktur og havvind har Marie et indgående kendskab til regeringsprocesserne og centraladministrationen, hvilket bliver et stort aktiv for vores kunder," siger Andreas Thyrring, partner i Ulveman & Børsting, som selv har en fortid som særlig rådgiver i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Marie Stenberg Lund er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og startede som fuldmægtig i Finansministeriet i 2012, hvorefter hun skiftede til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet som specialkonsulent. Hun blev i 2016 udnævnt til ministersekretær og efterfølgende til ledende ministersekretær. Siden 2020 har hun været kontorchef med skiftende ansvarsområder.

Det er en erfaring, der især bliver brugbar for Ulveman & Børsting i anledningen af Danmarks EU-formandskab i 2025.

"Jeg glæder mig meget til at omsætte min indsigt i energi- og forsyningsområdet og processerne i det politiske maskinrum til rådgivning af kunderne og udvikling af forretningen. Ulveman & Børsting er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og god anseelse på Slotsholmen, så det er et naturligt skridt for
mig at fortsætte min udvikling her," siger Marie Stenberg Lund.

Hun tiltræder som rådgiver i kommunikationsbureauet 1. november 2023.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marie Stenberg Lund

Fhv. rådgiver, Ulveman og Børsting
cand.polit. (Københavns Uni. 2012)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024