Overblik: Dansk Erhverv har fremlagt et udspil til en grøn genopretningsplan. Læs om de 18 forslag her.

DOKUMENTATION: Dansk Erhverv har fremlagt et udspil med 18 forslag til en genopretningsplan til en "grøn, økonomisk genopbygning af Danmark". Få dit overblik over de 18 forslag her.

Dansk Erhverv har fremlagt et udspil til en grøn genopretning af Danmark. Der indgår blandt andet et øget fokus på genbrug af emballage og en cirkulær økonomi.
Dansk Erhverv har fremlagt et udspil til en grøn genopretning af Danmark. Der indgår blandt andet et øget fokus på genbrug af emballage og en cirkulær økonomi.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Simon Egelund HansenMartine Seedorff Perregaard

Dansk Erhverv (DE) har nu fremlagt den grønne del af deres udspil til en genopretningsplan efter coronakrisen. Det grønne udspil indeholder i alt 18 forslag til en "grøn økonomisk genopbygning af Danmark". 

Udspillet taget udgangspunkt i regeringens klimapartnerskaber og indebærer investeringer på omkring 50 milliarder kroner. Det forventes at udspilles forslag kan skabe 35.000 jobs og samtidig nedsætte CO2-udledningen med næsten to millioner tons CO2 på kort sigt.

Få dit korte overblik over udspillets 18 forslag her:

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00