Om  
Jesper Møller

DBU-formand fortsætter fire år på posten

Jesper Møller, som har været formand for Dansk Boldspil-Union siden 2014, blev til søndagens repræsentantskabsmøde genvalgt.

DBU's formand Jesper Møller blev til weekendens årlige repræsentantskabsmøde genvalgt af DBU's 145 repræsentantskabsmedlemmer.
DBU's formand Jesper Møller blev til weekendens årlige repræsentantskabsmøde genvalgt af DBU's 145 repræsentantskabsmedlemmer.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Cindy Shummontien Green

Jesper Møller genvælges som formand for Dansk Boldspil-Union (DBU). 

Det skriver Dansk Boldspil-Union på sin hjemmeside.

Jesper Møllers genvalg stod klart efter unionens årlige repræsentantskabsmøde i Silkeborg søndag 6. marts. Han stillede op uden modkandidater og fik repræsentantskabets 145 medlemmers opbakning. 

"Dansk fodbold står et stærkt sted, både på og udenfor banen. Det er resultatet af mange års tæt samarbejde på tværs af dansk fodbold. Men vi skal videre. Vi skal investere endnu mere, i børnefodbold og uddannelse, i faciliteter og infrastruktur, i landshold og klubber. Vi skal videre, så vi også kan konkurrere i fremtiden," sagde den genvalgte formand til repræsentantskabsmødet.

Jesper Møller har været formand for Dansk Boldspil-Union siden 2014 og skal nu fortsætte sit arbejde med at udvikle unionens strategi.

De seneste år har han blandt andet fokuseret særligt på talentudvikling, børnefodbold samt at samle og begejstre danskerne i fodboldverden på en helt ny måde.

Jesper Møller er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Møller

Formand, DBU
cand.jur. (Aarhus Uni.)

0:000:00