Om  
Hans Natorp
Søren Thorup Sørensen

Lego-ejer donerer 50 millioner til atleters OL-forberedelser

Investeringsselskabet Kirkbi, der er majoritetsejer af Lego-koncernen, har indgået en partnerskabsaftale med DIF og Team Danmark frem mod OL i Paris i 2024.

Søren Thorup Sørensen, der er administrerende direktør i Kirkbi, fortæller at selskabet vil være med til at sikre optimal forberedelse for atleterne frem mod OL i Paris i 2024.
Søren Thorup Sørensen, der er administrerende direktør i Kirkbi, fortæller at selskabet vil være med til at sikre optimal forberedelse for atleterne frem mod OL i Paris i 2024.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

De atleter, der løber, svømmer, kaster eller på anden måde træner op til de olympiske lege i Paris i 2024, kan se frem til støtte til deres forberedelser fra Kirkbi, der er majoritetsejer af Lego-koncernen.

Danmarks Idrætsforbund oplyser i en pressemeddelelse, at Kirkbi har doneret 50 millioner kroner til forberedelserne til de olympiske og paralympiske lege.

"Støtten kommer igen til at gøre en enorm forskel for atleterne," fortæller Hans Natorp, der er formand for DIF, i pressemeddelelsen.









0:000:00