Ny cykelpris går til folkeskolelærer i Frederikssund

Cyklistforbundet og Alle Børn Cykler Alliancen er gået sammen om at hylde en lærer, der tilskynder sine elever til at cykle. Alle Børn Cykler-prisen uddeles for første gang i år og går til Sarah Phillips Hansen fra Trekløverskolen.

Sarah Phillips Hansen modtager Alle Børn Cykler-prisen for sit store engagement med at få sine elever til at cykle. Hun modtager et diplom og en elcykel.
Sarah Phillips Hansen modtager Alle Børn Cykler-prisen for sit store engagement med at få sine elever til at cykle. Hun modtager et diplom og en elcykel.Foto: Pressefoto/Cyklistforbundet
Andreas Esbjørnsen

Hele to forskellige personer havde indstillet Sarah Phillips Hansen til Alle Børn Cykler-prisen. Og det var der en særlig grund til, oplyser Cyklistforbundet i en pressemeddelelse.

Hun modtager nemlig prisen, fordi hun er lykkedes med at etablere et samarbejde med pensionister, der kommer og hjælper med cykeltræning i de yngste klasser.

Sarah Phillips Hansen blev onsdag overrasket på sin arbejdsplads af vicedirektør i Cyklistforbundet Jane Kofod, der overrakte hende prisen.

0:000:00