KandidattestenKOMMUNALVALG 2021

Valgresultat for Lars Weiss

Lars Weiss fik sjetteflest stemmer i København

Denne artikel er skrevet af Altingets robot på basis af offentligt tilgængelige data om valgresultatet. Altinget tager forbehold for fejl i datamaterialet. Robotten er bygget af Niels Erik Kaaber Rasmussen

Socialdemokratiets Lars Weiss blev med 4.020 personlige stemmer kommunalvalgets sjettestørste stemmesluger i Københavns Kommune. Lars Weiss blev dermed genvalgt som et af Socialdemokratiets ti mandater i København.


Kommunen er inddelt i 53 afstemningsområder. Lars Weisss personlige stemmer fordeler sig på samtlige kommunens valgsteder. Flest stemmer (199) fik han i 4. Øst og færrest (12) i 7. Nord.


Tredobling af personligt stemmetal
Ved kommunalvalget i 2017 blev Lars Weiss valgt med 1.029 personlige stemmer, det svarer til en fremgang på 2.991 stemmer.


Socialdemokratiet fik 17,2 % af stemmerne i København, 10,4 procentpoint mindre end ved 2017-valget og 11,2 procentpoint mindre end på landsplan. To tredjedele af partiets stemmer i kommunen blev afgivet personligt på de 30 opstillede kandidater, heraf gik 12 % til Lars Weiss.

Kandidaten

Lars Weiss

Parti: Socialdemokratiet
Kommune: Københavns Kommune
Tag Kandidattesten for Københavns Kommune og sammenlign med kandidatens svar
Tag testen
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

0:000:00