Om  
Anne Kirstine Cramon
Karsten Anker Petersen

LA ansætter to profiler til centrale poster på Borgen

Karsten Anker Petersen er ny sekretariats- og kampagnechef, og Anne Kirstine Cramon ny presse- og kommunikationschef i Liberal Alliance.

Claudia Steenhard

Liberal Alliance har ansat Karsten Anker Petersen, der bliver Liberal Alliances nye sekretariats- og kampagnechef.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

"Det er et valg med hjertet. Der er intet parti, der arbejder så helhjertet og engageret for et friere og rigere Danmark som Liberal Alliance, og jeg vil gerne gøre min del for, at partiet får den succes, det fortjener," lyder det fra Karsten Anker Petersen, der fortsætter:

"Jeg er fuldt ud bevidst om, at vi har en stor og svær opgave foran os, men det er heldigvis sådan, at det oftest er de svære udfordringer, der er de sjoveste. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet."

Partiet har i samme omgang ansat Anne Kirstine Cramon, der hænger debattør-kåben i garderoben til fordel for rollen som presse- og kommunikationschef i Liberal Alliance. Det oplyser hun på LinkedIn. 

"Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg starter som presse- og kommunikationschef i Liberal Alliance 21. oktober," skriver Anne Kirstine Cramon og fortsætter:

"Jeg glæder mig til at være med på turen ud over stepperne med Liberal Alliance 2.0 og til at arbejde tæt sammen med det lille, men stærke LA-hold på Christiansborg, hvor vi skal forsøge at få kompasnålen til at dirre mod et mere liberalt Danmark."

Også partiledelsen har udtalt sig om valget af kandidater:  

"Efter valgresultatet er vores hold på Christiansborg i sagens natur i dag et mindre hold. Men det skal ikke afholde os fra at opruste med dygtige og engagerede folk, der vil være med til at kæmpe for Liberal Alliances politik," udtaler gruppeformand Ole Birk Olesen (LA) og fortsætter:

"Derfor er vi glade for, at Anne Kirstine og Karsten har sagt ja til at blive henholdsvis vores nye presse- og kommunikationschef og vores nye sekretariats- og kampagnechef."

Karsten Anker Petersen, der er gift med fhv. minister Rikke Hvilshøj (V), har gennem de seneste to år drevet kommunikations- og lobbyfirmaet Borgen Communications & Public Affairs.

Han har tidligere været kommunikationschef i flere store virksomheder og særlig rådgiver for klima- og energiminister Lykke Friis (V). Karsten Anker Petersen er uddannet cand.merc. fra CBS. 

Karsten Anker Petersen blev kendt i en bred offentlighed, da han i kraft af et incitamentsprogram modtog godt 30 millioner kroner ved børsnoteringen af betalingsgiganten Nets.

Han tiltræder i LA senest 1. december 2019.

Anne Kirstine Cramon kommer ligeledes fra kommunikationsbranchen og har arbejdet med kommunikation og presserådgivning i flere store virksomheder. Hun er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Kirstine Cramon

Selvstændig kommunikationsrådgiver, debattør, radiovært, 24syv
cand.mag.

Karsten Anker Petersen

Chef for public affairs, Primetime
cand.merc. (CBS 1996)

0:000:00