Om  
Christian Peter Ibsen

Concito udvider indenfor analyse og kommunikation

Concito vil styrke sin rolle som Danmarks grønne tænketank med etableringen af en ny analyseenhed og nye kernefunktioner indenfor kommunikation og sekretariat. 

”Vi ser et stort potentiale i at geare vores viden med en mere målrettet, strategisk kommunikation," oplyser tænketanken. 
”Vi ser et stort potentiale i at geare vores viden med en mere målrettet, strategisk kommunikation," oplyser tænketanken. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Shani Hannah Shalom

Med en nylig stor donation fra Velux Fondene på 156 millioner kroner over fem år udbygger Concito nu sin position som uafhængig videnspartner for aktører i den grønne omstilling.

Tænketanken har ansat syv medarbejdere til at understøtte projekter og programmer – det hidtil største antal nye medarbejdere på fem uger, skriver tænketanken i en pressemeddelelse

Den nyoprettede analyseenhed skal arbejde med at strukturere Concitos viden og skabe sammenhæng på tværs af de faglige områder internt og styrke opsamlingen af viden eksternt, både nationalt og internationalt.

0:000:00