EL: S har ingen grønne visioner

SOCIALDEMOKRATERNE: Enhedslisten er skuffet over, at miljø og klima ikke er nævnt i den vision, som fire topfolk fra Socialdemokraterne har skrevet. Vi er helt fremme i miljøskoene, lyder det fra S-ordfører.
Anders Jerking

Man kan ikke beskrive, hvor man skal hen på alle områder i en enkelt kronik. Men vi er helt fremme på miljø- og klimaspørgsmålet.

Torben Hansen (S)
Miljøordfører
Det er skuffende, at Socialdemokraterne tilsyneladende ikke har nogen grønne visioner. Sådan lyder det fra Enhedslistens miljøordfører, Per Clausen.

Meldingen kommer, efter at fire fremtrædende socialdemokrater i en kronik i Politiken mandag fremlagde deres bud på en ny socialdemokratisk fortælling. Her er miljø og klima overhovedet ikke nævnt. Det ærgrer Per Clausen.

"Det er dybt bekymrende, at Socialdemokraterne kan fremlægge en vision uden at nævne miljø og klima med ét ord," siger han til Altinget | Miljø. Han fortsætter:

"Tilsyneladende indtager Socialdemokraterne på miljøområdet et mere defensivt standpunkt end regeringsgrundlaget, som trods alt taler om grøn omstilling."

0:000:00