Om Altinget Klima

Altinget Klima leverer nyheder, debat og baggrund om dansk klimapolitik.

Uvildigt nichemedie om dansk klimapolitik

Altinget Klima dækker dansk klimapolitik med nyheder og analyser og skaber rum for både de politiske og faglige diskussioner.

Afsættet er det politiske spil om klimalovgivning og dens konsekvenser. Hovedfokus er på Folketinget og Slotsholmen, men også med øje for større beslutninger i EU og i FN-sporet.

Det sker med udgangspunkt i dækning af tilblivelse, forhandling og implementering af ny lovgivning samt et tilbagevendende fokus på klimaforhandlinger og finanslove.

Konkret skriver Altinget Klima om de politiske aftaler om klimahandlingsplaner, finansloven, Klimarådets arbejde, ny forskning og input fra ngo'er og erhvervsaktører, den grønne omstilling og regulering af erhvervslivet foruden de internationale aftaler om klimaindsatsen.

Altinget Klima henvender sig til alle, der arbejder med klimapolitik og hvordan vi skal realisere klimamålene, hvad enten det er politisk arbejde, i organisationer, tænketanke, konsulenter, centraladministrationen, uddannelsesinstitutioner, kommuner eller i virksomheder.

Vi leverer nyheder, analyser, debat, navnestof og kalenderoverblik, som du både kan finde på vores site og få leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Læs med og deltag gerne i debatten. Prøv det her 

Udgivelser
Altinget Energi og Klima udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge. Og i løbet af ugen udkommer nyhedsbreve med nyheder, baggrund, debat og analyser.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for klimaområdet, er du velkommen til at kontakte redaktionen: 

Følg Altinget Klima på Twitter: @AltingetKlima

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Klima, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Simon Friis Date

Redaktør, Altinget Klima

0:000:00