Overblik: Se Dansk Erhverv og Green Power Denmarks 15 nye anbefalinger til erhvervslivet

Under de tre hovedspor udfasning af erhvervslivets forbrug af sort energi, smart og hurtig udbygning af elnettet og udbygning af vind- og solenergi har Green Power Denmark og Dansk Erhverv kommer med 15 anbefalinger, der skal sikre en hurtigere elektrificering af dansk erhvervsliv.

Kristian Jensen (til venstre) og Brian Mikkelsen (til højre) har været vant til at samarbejde fra deres fælles fortid på Slotsholmen. Her er i 2016, hvor Kristian Jensen var finansminister og Brian Mikkelsen var erhvervsminister. Arkivfoto. 
Kristian Jensen (til venstre) og Brian Mikkelsen (til højre) har været vant til at samarbejde fra deres fælles fortid på Slotsholmen. Her er i 2016, hvor Kristian Jensen var finansminister og Brian Mikkelsen var erhvervsminister. Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Dansk Erhverv og Green Power Danmark vil sætte turbo på elektrificeringen af dansk erhvervsliv.

Konkret skal det ske med 15 anbefalinger, som de to erhvervsorganisationer sammen har løftet sløret for torsdag. 

"Energipolitik er erhvervspolitik, sikkerhedspolitik og klimapolitik. Det haster med at omstille vores energisystem, og rent faktisk kan vi udfase kul, olie og gas fra langt størstedelen af økonomien," lyder det i en kommentar fra Brian Mikkelsen, topchef i Dansk Erhverv, der fortsætter:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024