Frederikssunds social- og borgerservicechef skifter job

Frederikssunds social- og borgerservicechef, Peer Huniche, skifter efter mange år som leder på socialområdet til et nyt job som chefkonsulent i en nyetableret stabsfunktion i social- og borgerserviceområdet i Frederikssund Kommune.

Nikolaj L. Simonsen

Peer Huniche skifter fra sin stilling som social- og borgerservicechef til en stilling som chefkonsulent i inden for samme område. Det skriver Frederikssunds Avis.

"Det har været en unik situation ved kommunesammenlægningen - tænk at du som leder får muligheden for en gang i dit liv at være med til at præge og udvikle et område helt fra begyndelsen. Det er ikke mange ledere forundt. Jeg er derfor også stolt over mit område og de mange dygtige og engagerede ledere og medarbejdere på socialområdet, der i hverdagen er med til at gøre en forskel for de mest udsatte borgere i vores samfund - og altid med hjertet på det rette sted," siger Huniche til avisen og fortsætter:

"Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at sige tak for den politiske støtte og opbakning, jeg altid har mødt. En stor tak til alle mine mange ledere og medarbejdere, som har været en uvurderlig faktor i den forandringsproces, der har været med til at skabe et fagligt, stærkt socialt område i Frederikssund Kommune. Nu vil jeg gerne have en anden balance mellem arbejdsliv og fritidsliv, og er meget glad for, at mit ønske om at overgå til en anden funktion er blevet imødekommet."

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00