Om  
Louise Brincker
Marianne Bugge Zederkof
Jesper Rosener

Danske Medier skal have ny direktør - Louise Brincker stopper

Efter kun knapt to år stopper Louise Brincker som administrerende direktør for Danske Medier, som er de private mediers organisation, der nu søger ny direktør.



Redaktionen

Danske Medier har konstitueret Marianne Bugge Zederkof som administrerende direktør og igangsætter nu rekruttering af Louise Brinckers efterfølger.

Det sker i forlængelse af, at bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver har besluttet at lægge mediearbejdsgiverorganisationen sammen med Dansk Erhverv.

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for både Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver.

”Vi er nu kommet godt i mål med en sammenlægning, der skaber reel værdi for mediearbejdsgiverne. Men samtidig medfører sammenlægningen en opsplitning af den organisation, jeg har stået i spidsen for de seneste to år. Det vil derfor være en anden, der skal tage stafetten over herfra”, siger Louise Brincker.

Formand for Danske Medier, adm. direktør Jesper Rosener takker Louise Brincker for en stor indsats og ønsker hende held og lykke.

Louise Brincker overtog direktørposten, da Morten Langager i 2019 forlod jobbet for at blive direktør og direktionsmedlem i Dansk Erhverv, hvor han har ansvar for Politik, Analyse og Kommunikation. Morten Langager nåede dog kun at sidde i stolen i et år, efter han i 2018 afløste den mangeårige direktør Ebbe Dal.

Louise Brincker kom fra en stilling i Kulturministeriet, hvor hun gennem en årrække havde arbejdet som kontorchef for departementets ledelses- og kommunikationssekretariat.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Brincker

Chefkonsulent, Udenrigsministeriet
cand.scient.pol (Københavns Uni. 1994)

Marianne Bugge Zederkof

Viceadm. direktør, Danske Medier
cand.merc. (Handelshøjskolen i København 1998)

Jesper Rosener

Adm. direktør, JFM, næstformand, Danske Medier, formand, DMA, bestyrelsesmedlem, Odense Letbane, bestyrelsesmedlem, BoligGruppen
revisor, Syddansk Universitet

0:000:00