Om  
Christian Hartvig
Bo Rygaard

Fondenes Videnscenters bestyrelse får nyt medlem

BESTYRELSESNYT: Direktøren i Dreyers Fond, Bo Rygaard, er valgt til nyt medlem af Fondenes Videnscenters bestyrelse. 

Jenny Emilie Bendix Becker

17. december 2018 er Bo Rygaard, Dreyers Fond, indtrådt i bestyrelsen for Fondenes Videnscenter, der er en nyere sammenslutning af de 38 største fonde i Danmark.

Centrets formål er at øge informationsniveauet og det generelle kendskab til fondene i offentligheden, herunder deres virke, rammevilkår og betydning i samfundet. 

Bo Rygaard er et erfarent bestyrelsesmedlem, der blandt andet varetager bestyrelsesposter i KFI Erhvervsdrivende fond, KV fonden og Parken Sport & Entertainment.

Til daglig er han direktør for Dreyers fond, en af landets mest toneangivende bidragsydere inden for arkitekt- og advokatstanden.

”Jeg glæder mig meget til at indgå i bestyrelsesteamet i Fondenes Videnscenter, som består af dygtige kolleger fra fondsbranchen, som jeg selv har været en del af i ganske mange år. Opgaverne med at videreudvikle fondsbranchen samt skabe større viden om fondenes virke i Danmark er meget vigtig – og da Fondenes Videnscenter blev stiftet for kun et års tid siden, er der stadig tale om en spændende pioneropgave,” udtaler Rygaard. 

Ifølge bestyrelsesformanden for Fondenes Videnscenter, Lars Hansen, skyldes valget af Rygaard især hans erfaringer fra fondssektoren. 

Rygaard overtager posten efter Christian Hartvig, der i november også måtte forlade jobbet som direktør i Poul Due Jensens Fond efter "uroligheder".

Bo Rygaard er valgt for perioden 2018-2020. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Hartvig

Erhvervsadvokat, Hjulmand Kaptajns kontor
cand.jur. (Aarhus Uni. 1997)

Bo Rygaard

Adm. dir. for Dreyers fond, formand, Netcompany Group, KFI Erhvervsdrivende fond, KV fonden, Richter fonden, OptiGroup International, Sovino Brands
cand.merc. (CBS 1988)

0:000:00