Om  
Mai Villadsen
Morten Messerschmidt
Stig Holbøll Hasner

Mai Villadsen og Morten Messerschmidt former ny duo på dk4

Fra 14. marts kan man som seer opleve Mai Villadsen og Morten Messerschmidt tone frem på skærmen hos dk4 som værter på programmet "Mai, Morten og oppositionen". 

Mai Villadsen og Morten Messerschmidt slår pjalterne sammen som nye tv-værter på dk4 i programmet "Mai, Morten og oppositionen", som sendes første gang 14. marts. 
Mai Villadsen og Morten Messerschmidt slår pjalterne sammen som nye tv-værter på dk4 i programmet "Mai, Morten og oppositionen", som sendes første gang 14. marts. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

Det er ikke ofte, at man finder Mai Villadsen (EL) og Morten Messerschmidt (DF) på samme hold, men det bliver fremover tilfældet på dk4, når de to politiske ledere skal være tv-værter på et nyt program med titlen "Mai, Morten og oppositionen". 

Det oplyser dk4 i en pressemeddelelse sendt til Altinget. 

"Tiden er til nytænkning i dansk politik - ikke kun med en regering hen over midten - men også med en opposition, der spænder fra Nye Borgerlige til Enhedslisten. Derfor er det også på tide med en ny, politisk debatserie, hvor både værter og gæster repræsenterer oppositionen og regeringspartierne, og er alene i studiet i hele 55 minutter," skriver Stig Holbøll Hasner, der er stifter og ejer af dk4 i pressemeddelelsen. 

Præmissen for programmet bliver, at to overordnede, aktuelle politiske temaer diskuteres. I første omgang behandles klima og Store Bededags-problematikken, hvor Mai Villadsen og Morten Messerschmidt får selskab af nyvalgte Linea Søgaard-Lidell (V) og Katrine Robsøe (R). 

For Mai Villadsens vedkommende bliver det første gang, at hun toner frem på skærmen som tv-vært. Anderledes forholder det sig med Morten Messerschmidt, som tidligere har været at finde på dk4-sendefladen som vært på "Klimatosserne med (Ida (S), red.) Auken og Messerschmidt" og "Før valget med (Dan (S), red.) Jørgensen og Messerschmidt". 

Første gang, at man kan få fornøjelsen af den nye duo i aktion bliver 14. marts, hvor programmet rammer æteren. 

Programmet sendes derefter hver anden tirsdag. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mai Villadsen

MF (EL), fhv. politisk ordfører

Morten Messerschmidt

Partiformand (DF), MF
cand.jur. (Københavns Uni. 2009)

Stig Holbøll Hasner

Tv-producent, ejer af DK4

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024