Om  
Louise Stenstrup

Operate henter ny chefrådgiver

Den tidligere direktør af brancheorganisationen Dansk Teater, Louise Stenstrup, er ny chefrådgiver i kommunikationsvirksomheden Operate. 

Jesper Ravnborg

Rådgivningsvirksomheden Operate opruster på kommunikationsfronten. 

Det gør de i form af Louise Stenstrup, der fremover er chefrådgiver i organisationen. 

Ifølge direktør i Operate, Anders Dybdal, skal den nye chefrådgiver være med til at styrke organisationens evne til at være dagsordensættende. 

”Louise Stenstrup er en profil, vi har holdt øje med noget tid. Hun har kompetencerne, netværket og ambitionsniveauet, der matcher vores ønsker til profiler. Jeg synes derfor også, at det er et scoop, at vi nu har fået Louise Stenstrup med hendes evner inden for strategisk kommunikation, presse og politisk interessevaretagelse med om bord”, siger han i en pressemeddelelse. 

Louise Stenstrup kommer fra en stilling i brancheorganisationen Dansk Teater, og var før det med til at starte den juridiske tænketank Justitia op, hvor hun var kommunikations- og sekretariatschef.

Louise Stenstrup har derudover en fortid som kommunikationschef i CEPOS og pressemedarbejder og fuldmægtig i henholdsvis Familie- og Forbrugerministeriet og Fødevareministeriet.

Operate er et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Stenstrup

Chef for public affairs, Operate
cand.scient.anth. (Københavns Uni. 2007), diplom i strategisk kommunikation (DJH 2013)

0:000:00