Om  
Per Roholt

Per Roholt melder kandidatur som DJ-næstformand

Formand for DJ Kommunikation, Per Roholt, melder sit kandidatur som næstformand i Dansk Journalistforbund. Det sker efter, at nuværende næstformand, Lars Werge, tirsdag oplyste, at han vil være formand for fagforbundet.

Julie Hornstrup Østergaard

Lars Werge meldte sit kandidatur som formand, efter at nuværende formand for journalisterne, Mogens Blicher Bjerregård, tirsdag annoncerede, at han fratræder efter 16 år på posten. Nu meddeler DJ’s kommunikationschef, Per Roholt, at han stiller op som næstformand. Det skriver Journalisten.

Per Roholt har været medlem af DJ’s hovedbestyrelse siden 2007 og er på nuværende tidspunkt medlem af forretningsudvalget samt beskæftigelses- og uddannelsespolitisk udvalg.

”Jeg stiller ikke kun op for at varetage kommunikationsområdet. Jeg vil gøre os til et fuldt forbund for journalister og kommunikatører. Vi har et hængeparti som forbund. Det skal være naturligt for os at være i samme forbund. Spørgsmålet er, hvordan får vi lavet en organisation, hvor journalisterne kan føle sig trygge, og hvor vi kan være alle sammen,” sagde Per Roholt til hovedbestyrelsen ifølge Journalisten.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00