Tidligere turistdirektør skal være ny direktør for Gribskov ErhvervsCenter

Tidligere direktør for VisitDenmark Dorte Kiilerich skal i det kommende halve år være direktør for Gribskov Erhvervscenter.

Mikkel Bødker Olesen

Dorte Kiilerich skal i resten af 2018 stå i spidsen for Gribskov ErhvervsCenter, skriver Nyt om Nordsjælland. Hun har tidligere været direktør for VisitDenmark og VisitNordsjælland, men skal i det kommende halve år udvikle erhvervslivet og de forskellige erhvervsområder i Gribskov.

"Vi er meget glade for at have fået Dorte Kiilerich ombord og til, at Dorte, sammen med erhvervene og vores politikere i de kommende måneder kan finde vejene, der skal sætte endnu mere damp under Gribskovs samlede erhvervsudvikling," siger formanden for Gribskov ErhvervsCenter A/S, Hans Jørgen Albertsen i pressemeddelelsen.

Dorte Kiilerich, der er uddannet i International Afsætning på Niels Brock Handelsakademi, var fra 2005 til 2009 direktør for VisitDenmark. Hun måtte stoppe efter et hæftigt debatteret markedsføringsstunt, hvor VisitDenmark lavede en YouTube-video med en enlig, dansk mor, der efterlyste faderen til sit barn, som efter alt at dømme var blevet undfanget efter en bytur i København. 

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00