Om  
Olivia Orlandi Grant

Ungdomsbureauet udpeger ny sekretariatschef

Ungdomsbureauet har fundet sin nye sekretariatschef i Olivia Orlandi Grant. 

Den nye sekretariatsleder i Ungdomsbureauet, Olivia Orlandi Grant, kommer fra en stilling som projektleder i samme organisation. 
Den nye sekretariatsleder i Ungdomsbureauet, Olivia Orlandi Grant, kommer fra en stilling som projektleder i samme organisation. Foto: Ungdomsbureauet
Claudia Steenhard

Ungdomsbureauet der står bag Ungdommens Folkemøde, Røst, ASU – Akademiet for Samfundsengagerede Unge, De-serien og meget mere har fra 1. august fået ny sekretariatsleder.

Valget er faldet på Olivia Orlandi Grant, der indtil nu har været ansat i Ungdomsbureauet som projektleder for Akademiet for Samfundsengagerede Unge. Det skriver Ungdomsbureauet i en pressemeddelelse. 

"I en organisation med 26 ansatte og med en gennemsnitsalder på 24 år, har vi brug for stærke organisatoriske rammer og et solidt lag af sparring, det har vi erfaret. Derudover er vi stadig en meget ung organisation, der har mange drømme og visioner, som vi vil gøre til virkelighed. Det skal den nye sekretariatsleder blandt andet hjælpe med at gøre," siger direktør i Ungdomsbureauet, Anna Asghari.

0:000:00