Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Ny klimaordfører hos Radikale og en række virtuelle årsmøder og seminarer. Få dit grønne overblik over den kommende uge her.

Ida Auken (S) er tilbage på Borgen efter sit sygeorlov, nu som socialdemokrat. Dermed mister den Radikale klimaordfører Ruben Kidde sit mandat som stedfortræder for den tidligere miljøminister.
Ida Auken (S) er tilbage på Borgen efter sit sygeorlov, nu som socialdemokrat. Dermed mister den Radikale klimaordfører Ruben Kidde sit mandat som stedfortræder for den tidligere miljøminister.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Birk Sebastian Kotkas

Velkommen til en ny uge i dansk politik på den grønne dagsorden.

Det bliver travlt for Radikale, der både skal finde en ny bolig- og klimaordfører, efter at folketingsgruppen i den forgangne uge måtte sige farvel til Jens Rohde og Ruben Kidde - der mister sit mandat som stedfortræder for Ida Auken (S), som er tilbage fra sit sygeorlov i sit nye parti. Radikale regner med, at rokaden kan falde på plads i løbet af ugen.

Her er et overblik over en række øvrige arrangementer.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024