Altinget inviterer til valgdebat om landbrugets klimaomstilling

MORGENDEBAT: Altinget inviterer læserne til debat om klimaomstilling i landbruget. Vi interviewer L&F-formand Martin Merrild og åbner op for debat med Venstre, Radikale, Dansk Folkeparti og Alternativet. 

Torsdag morgen inviterer Altinget til debat i en overdækket gård på Ny Kongensgade 10 fra 8.30-9.30. 

Under temaet 'Landbruget kan ikke være sort, når vælgere er grønne' vil energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V), klimaordfører Ida Auken (R), ordfører for grøn omstilling Christian Poll (ALT) og klimaordfører Mikkel Dencker (DF) debattere klimaomstilling i landbruget. 

Redaktør på Altinget: fødevarer Sine Riis Lund lægger ud med at interviewe formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild. Landbrug & Fødevarer meldte tidligere på året ud, at landbrugserhvervet vil være klimaneutralt i 2050

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til politikerne efter debatten. 

Læs mere her.

Forrige artikel De blå taber på flere af valgkampens fronter De blå taber på flere af valgkampens fronter Næste artikel S får kritik for nye plastikafgifter: Gavner ikke miljøet S får kritik for nye plastikafgifter: Gavner ikke miljøet