Altinget.dk søger kundekonsulenter

ANNONCE: Grundet udvidet læsertal og introduktion af nye produkter søger netavisen Altinget.dk kundekonsulenter på deltid til sine nye kontorer på Gammel Strand i København.
Netavisen Altinget.dk med redaktion på Christiansborg oplever i disse måneder en stærkt stigende interesse fra vores abonnenter. Til at varetage kundekontakt og til at stå for opsøgende telefonsalg overfor potentielle abonnenter søger vi derfor nu et antal kundekonsulenter på deltid.

Altinget.dk har netop introduceret en nyhedsportal om integrationspolitik, og vil i efteråret åbne mulighed for at tegne sponsorater (annoncer).

Vi forestiller os, at du kombinerer dit arbejde hos os med andet arbejde eller f.eks. studier. Du kan min. kunne arbejde 10 timer ugentligt, gerne 15 eller 20. Vagterne er på 4½ time dagligt, enten formiddag eller eftermiddag.

Der tilbydes supervision fra vores dejlige, nyindrettede lokaler i en fredet ejendom fra 1796 beliggende på Gammel Strand i Købennhavn overfor Christiansborg. Løn efter aftale.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00