Om  
Malene Thiele

Nilfisk støvsuger CSR-chef fra Dansk Erhverv

CSR-chef i Dansk Erhverv Malene Thiele forlader sin stilling og bliver global direktør for ESG og bæredygtighed i Nilfisk.

Malene Thiele tager sit bæredygtige fokus på verdesmål med sig fra 2030-Panelet til den globale scene som ny global direktør for ESG og bæredygtighed i Nilfisk.
Malene Thiele tager sit bæredygtige fokus på verdesmål med sig fra 2030-Panelet til den globale scene som ny global direktør for ESG og bæredygtighed i Nilfisk.Foto: Dansk Erhverv
Ghita Nidam Møller

I 2018 slog Danske Erhverv kløerne i Malene Thiele. Nu takker hun af efter fire års arbejde med verdensmål og virksomhedsanvar den store erhvervsorganisation. Opgaven fortsætter dog i en ny arena: Rengøringsbranchen.

Fra 1. april indtræder hun som global direktør for ESG og bæredygtighed for producenten af rengøringsudstyr Nilfisk, oplyser hun på LinkedIn.

Det lader umiddelbart til at være noget af et karriereskift, men bæredygtig ledelse og virksomhedansvar indenfor miljø og klima er lige nu en dunkende guldåre i Nilfisk.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024