Om  
Ole Fritz Adeler

Hofor-direktør skifter til Envidan

Ole Fritz Adeler er ny direktør for den rådgivende ingeniørvirksomhed Envidan. Han afløser Morten Fjerbæk, der har valgt at trække sig fra den daglige ledelse. 

Mette Grube Condrup

Envidan får en erfaren leder, når Ole Fritz Adeler sætter sig i direktørstolen som afløser for Morten Fjerbæk. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse

Ole Fritz Adeler kommer fra en stilling som konstitueret teknisk direktør i Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Hofor. Her har han været ansat de seneste ti år og kender derfor en hel del til netop arbejdet med vand og spildevand. Han har blandt andet også været Hofors forsyningsdirektør, hvilket han også mener er en stor fordel, når han skal stå i spidsen for Envidan.

"Jeg har altid haft meget stor respekt for Envidan og den ånd, der er i firmaet, så jeg ser virkelig frem til at opleve dette indefra og blive en del af den helt specielle Envidan-kultur. Sidst men ikke mindst så glæder jeg mig til at fortsætte det gode samarbejde med forsyningsbranchen ”fra den anden side af bordet” som leverandør,” siger Ole Fritz Adeler. 

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00