Ilsøe ny direktør i Naturstyrelsen

NAVNE: Nuværende vicedirektør i Naturstyrelsen Peter Ilsøe bliver direktør for den nye Naturstyrelsen, der flytter til Randbøl. Stærke faglige kompetencer gjorde udslaget, lyder det fra departementschef.

"Naturstyrelsen skal passe på nogle af vores fantastiske fælles goder. Det er en vigtig samfundsopgave – især fordi opgaven også handler om at levere den bedste natur og de bedste friluftsoplevelser til borgerne," siger Peter Ilsøe.
"Naturstyrelsen skal passe på nogle af vores fantastiske fælles goder. Det er en vigtig samfundsopgave – især fordi opgaven også handler om at levere den bedste natur og de bedste friluftsoplevelser til borgerne," siger Peter Ilsøe.Foto: Naturstyrelsen
Hjalte T. H. Kragesteen

Med valget af Peter har vi lagt vægt på at få en handlekraftig leder med stærke faglige, strategiske og ledelsesmæssige kompetencer.

Henrik Studsgaard
Departementschef, Miljø- og Fødevareministeriet

Peter Ilsøe får hovedansvaret for driften af statens skov- og naturarealer.

Han bliver nemlig direktør for den nye Naturstyrelsen, der på grund af regeringens udflytningsplaner opstår pr. 1 juli i Randbøl ved Vejle.

Som en del af regeringens udflytning af statslige arbejdspladser bliver den nuværende Naturstyrelsen delt i to styrelser. Den ene forbliver i København og kommer til at hedde Styrelsen for Vand og Naturforvaltning. Her fortsætter Hanne Kristensen som direktør.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00