Om miljøsager der behandles af Miljøankenævnet

3/8-06: Vil ministeren give en statistisk oversigt over antallet af miljøsager, der behandles af Miljøankenævnet, og hvor længe man som part i sagen kan forvente at skulle vente på en afgørelse?
Dokumentation
Spørger: Hans Kristian Skibby (DF)

Spørgsmål S 6337: Vil ministeren give en statistisk oversigt over antallet af miljøsager, der behandles af Miljøankenævnet, og hvor længe man som part i sagen kan forvente at skulle vente på en afgørelse?

Begrundelse: Spørgeren har fået kendskab til en olieforureningssag fra Flemming i Tørring-Uldum Kommune, hvor en familie på tredje år afventer en afklaring af, hvad der skal ske af oprydning på deres ejendom. Spørgeren finder specielt sagsbehandlingstiden al for lang og ønsker derfor ministerens vurdering, samt en orientering om udviklingen i antallet af sager, der behandles i Miljøankenævnet og behandlingstiden af samme. Der henvises til artikler i Horsens Folkeblad den 21. og 22. juli 2006, hvor journalist Hanne Vammen skriver om sagen.

Spørgsmål S 6338: Vil ministeren kommentere den verserende olieforureningssag på familien Astrups ejendom i Flemming i Tørring-Uldum Kommune, der nu kører på sit tredje år, og meddele hvorvidt ministeren anser det som god sagsbehandling, at en familie skal vente så længe på en afgørelse?

Begrundelse: Der henvises til begrundelsen for spørgsmål nr. S 6337.


0:000:00