Om  
Andreas Nikolajsen
Jonas Keiding Lindholm
Christoph Nørgaard

Tænketanken Mandag Morgen og Altinget Arena får ny direktør

Andreas Nikolajsen erstatter Jonas Keiding Lindholm som direktør for Tænketanken Mandag Morgen og Altingets Live-afdeling Arena.

Andreas Nikolajsen bliver ny direktør for Tænketanken Mandag Morgen og Altingets live-afdeling Arena.
Andreas Nikolajsen bliver ny direktør for Tænketanken Mandag Morgen og Altingets live-afdeling Arena.Foto: Pressefoto & Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Redaktionen

Andreas Nikolajsen er ansat som ny direktør for Tænketanken Mandag Morgen og Altingets Live-afdeling Arena. Her erstatter han Jonas Keiding Lindholm, som efter fem år i jobbet har valgt at skifte til en mere udadvendt rolle med titel af impact director.

Andreas Nikolajsen er uddannet cand.scient.adm. og har i mere end 20 år beskæftiget sig ledelsesmæssigt med de brede velfærdspolitiske agendaer, senest som konsulent, partner og topledelsesrådgiver i Deloitte Consulting.

"Min arbejdspassion har altid været at bidrage til at belyse og finde løsninger på samfundets store udfordringer. Derfor glæder jeg mig til sammen med et stærkt team i Tænketanken Mandag Morgen og Arena, at kunne styrke og videreudvikle det samfundsaftryk vi sætter med vores dagsordensskabende og politisk uafhængige indsigter og løsninger. Derudover at bringe beslutningstagere sammen i vores mange projekter, fagpolitiske netværk og store events," siger Andreas Nikolajsen.

Læs også

Han erstatter Jonas Keiding Lindholm, som gennem fem år har stået bag en betydelig omsætningsvækst og gennemslagskraft af især Tænketankens dagsordensættende analyser og brede partnerskaber. Jonas fortsætter i Alrow Media i en ny udviklingsrolle med titel af impact director og særligt fokus partnerskaber om de store samfundsudfordringer i Danmark og Norden.

"Jeg vil gerne sige tak til Jonas for at have stået i spidsen for en imponerende udvikling af Alrow Medias kommercielle videns- og indholdsproduktion med betydelig omsætningsvækst og opbygning af et større og yderst kompetent team. Der er skabt et fundament for fortsat fremtidig vækst - ikke kun i Danmark men i hele Norden," siger Christoph Nørgaard administrerende direktør i Alrow Media.

"Det er derfor en glæde at byde velkommen til Andreas Nikolajsen, som er den helt rigtige profil til at bygge videre på det fundament, som Jonas og hele teamet har skabt de seneste år," tilføjer han.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Nikolajsen

Direktør, Tænketanken Mandag Morgen og Altingets Arena
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2001)

Jonas Keiding Lindholm

Impact-director, Tænketanken Mandag Morgen & Altinget Arena, formand for Ombold, formand for DBU's etiske komité
mag.scient.soc. (Lund Uni. 1997)

Christoph Nørgaard

Afgående administrerende direktør, Alrow Media
M.sc. i international business (Aarhus Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024