Dødsfald: Fhv. personaledirektør i H:S Flemming Sarroe (86)

Fhv. forhandlings- og personaledirektør i Hovedstadens Sygehusfællesskab, Flemming Sarroe, Virum, er død, 86 år gammel. Den alsidige forhenværende kaptajn var også formand for Dansk Amatørorkester Samvirke.

Efter endt elevtid i ØK gik Flemming Sarroe ind i forsvaret, hvor han gennemførte Hærens Officersskole for derefter at blive ansat i Forsvarsministeriet og senere i Hærkommandoen, skriver Berlingske.

Efter at have forrettet tjeneste i Cypern forlod han Forsvaret som kaptajn 1970 og blev ansat som sekretær i Finansministeriet, hvor han efter fem år blev udnævnt til kontorchef i Overenskomstkontoret.

1979 blev han ansat som vicedirektør i Københavns Kommune, og 1995 fik han posten som forhandlings– og personaledirektør i det nyoprettede Hovedstadens Sygehusfællesskab. Herfra gik han på pension i 2000.

I en årrække var Flemming Sarroe tillige dommer i Arbejdsretten som repræsentant for de offentlige arbejdsgivere.

Hans store fritidsinteresse var klassisk musik, og han var i alle årene 1987-2011 formand for Dansk Amatørorkester Samvirke, hvor han endte som æresmedlem.

Den nuværende formand, Dina Gelfer-Jørgensen, omtaler i sit mindeord Flemming Sarroe som en "markant personlighed. At styre op imod 300 mennesker kræver nogle gange en lidt bestemt facon. Det tog dog ikke lang tid at opdage, at Flemming var et utroligt varmt og kærligt menneske."

red@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv sundhed gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement