Om  
Thomas Thessen

Københavns Lufthavne skærer i stillinger og nedlægger endnu en toppost

Københavns Lufthavne nedlægger Thomas Thessens stilling som cheføkonom. Det sker kort efter, at selskabet også har nedlagt kommunikationsdirektørens stilling på grund af nedskæringer i kølvandet på coronakrisen.

"Københavns Lufthavne er hårdt ramt økonomisk af konsekvenserne efter covid-19. Desværre har det haft den konsekvens, at min stilling som cheføkonom er blevet nedlagt," skriver Thomas Thessen i et opslag på LinkedIn.
"Københavns Lufthavne er hårdt ramt økonomisk af konsekvenserne efter covid-19. Desværre har det haft den konsekvens, at min stilling som cheføkonom er blevet nedlagt," skriver Thomas Thessen i et opslag på LinkedIn.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Sophie Bavnhøj

Konsekvenserne af coronakrisen rammer endnu Københavns Lufthavne. Selskabet er hårdt ramt økonomisk og har nedlagt Thomas Thessens stilling som cheføkonom.

Det sker som en del af en række nedskæringer og omorganiseringer i lufthavnen, oplyser han på sin LinkedIn.

"Hermed slutter tolv utroligt spændende år i lufthavnen. De første otte år gik det kun fremad, men herefter blev luftfarten i 2020 ramt af den værste krise nogensinde," skriver han i opslaget.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00