Partnerskab sætter dato på nyt ældretopmøde

Social- og ældreministeren, Ældre Sagen, KL og FOA er blevet enige om dato og dagsorden for et nyt ældretopmøde. Coronakrisen har gjort det svært at realisere ambitionerne fra det sidste års ældretopmøde, lyder det fra Ældre Sagen, som dog glæder sig over enkelte fremskridt.

Ældretopmødet arrangeres i fællesskab af Social- og ældreministeriet, Ældre Sagen, KL og FOA. Her Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup og sektorformand i FOA, Torben Hollmann, ved sidste års ældretopmøde.
Ældretopmødet arrangeres i fællesskab af Social- og ældreministeriet, Ældre Sagen, KL og FOA. Her Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup og sektorformand i FOA, Torben Hollmann, ved sidste års ældretopmøde.Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Søren Elkrog Friis

16. september i år afholdes et nyt ældretopmøde.

Det blev partnerskabet bag Ældretopmødet - der for første gang blev afholdt sidste efterår - enige om på et møde i sidste uge.

"Det er imponerende at mærke engagementet fra organisationerne, interessenterne og parterne omkring Ældretopmødet, og derfor ser jeg frem til, at vi giver det samarbejde endnu mere tryk til det kommende Ældretopmøde i september," skriver social- og ældreminister Astrid Krag (S) i en skriftlig kommentar til Altinget.

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00