Om  
Anders Kjærulff
Anders Kühnau Hansen

Region Midtjylland henter koncerndirektør fra Silkeborg

Anders Kjærulff, 59, er ny koncerndirektør i Region Midtjylland. Han kommer fra en direktørstilling i Silkeborg Kommune.

Claudia Steenhard

Efter tre år i Silkeborg skifter Anders Kjærulf nu kommunen ud med Region Midtjylland, hvor han skal være koncerndirektør. 

Det skriver regionen i en pressemeddelelse

Anders Kjærulff er valgt på baggrund af sin baggrund i den kommunale verden og en involverende lederstil. 

"Anders Kjærulff har erfaring med at drive store og komplekse velfærdsområder. Han er ambitiøs og klar på sine mål - og samtidig en god netværker med en lyttende og involverende ledelsesstil. Det mix er afgørende, når man skal lede store forandringsprocesser," siger Anders Kühnau (S), regionsrådsformand i Region Midtjylland. 

Den ny koncerndirektør er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Han kom til Silkeborg Kommune som direktør i 2016 efter syv år på samme post i Holstebro Kommune. 

"Jeg kender Region Midtjylland som en højt kvalificeret organisation og ser meget frem til jobbet som koncerndirektør," siger Anders Kjærulff og fortsætter:

"Det vil være nyt for mig at arbejde i en region, men jeg har gennem de seneste ca. 10 år arbejdet i tæt samspil med regionen på sundhedsområdet. Disse relationer og den indsigt vil være et godt fundament."

Anders Kjærulff tilslutter sig direktionen, der yderligere består af regionsdirektør Pernille Blach Hansen og koncerndirektør Ole Thomsen. Han overtager stillingen efter Christan Boel, der tidligere på året blev ansat som regionsdirektør i Region Nordjylland.

Anders Kjærulff begynder i den nye stilling 1. januar 2020. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Kjærulff

Koncerndirektør, Region Midtjylland
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1987)

Anders Kühnau Hansen

Formand, Danske Regioner, regionsrådsformand (S), Region Midtjylland, medlem, Kattegatkomitéen
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2008)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024