Kommunikationschef fra Aarhus er ny ældreordfører for Radikale

ROKADE: Udnævnelsen af Martin Lidegaard som ny næstformand i Radikale Venstre betyder ny fordeling af ordførerskaber. Henrik Vinther overtager posten som ældreordfører fra Stinus Lindgreen.

<div>Henrik Vinther Olesen stillede op til Folketingsvalget i 2019, men blev ikke valgt ind. Morten Østergaards orlov fra Folketinget efter efterårets sexismesag betød dog, at Henrik Vinther som suppleant nu er stemplet ind på Christiansborg.&nbsp;<br></div>
Henrik Vinther Olesen stillede op til Folketingsvalget i 2019, men blev ikke valgt ind. Morten Østergaards orlov fra Folketinget efter efterårets sexismesag betød dog, at Henrik Vinther som suppleant nu er stemplet ind på Christiansborg. 
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam MøllerSøren Elkrog Friis

Udnævnelsen af Martin Lidegaard (R) som ny næstformand i Radikale har udløst en rokade i Folketingsgruppens organisering og fordelingen af ordførerskaber.

Rokaden betyder, at posten som ældreordfører for Radikale Venstre igen skifter hænder.

Henrik Vinther overtager posten som ældreordfører fra Stinus Lindgreen, som ellers blev udpeget som ældreordfører så sent som i oktober sidste år, hvor han overtog ordførerskabet fra Nils Sjøberg, der var stedfortræder for Lotte Rod, mens hun var på barsel.

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00