Til ældremøde på Marienborg: En digital statsminister, dyb enighed og deja vu

Social- og ældreministeren inviterede torsdag til dialogmøde om ældreområdets udfordringer. Ældre Sagens vicedirektør mener, at det nu er tid til handling. 

”Jeg havde glædet mig rigtig meget til at være sammen med jer i aften og byde jer velkommen til noget af det, jeg selv synes er allervigtigst," sagde Mette Frederiksen (S).
”Jeg havde glædet mig rigtig meget til at være sammen med jer i aften og byde jer velkommen til noget af det, jeg selv synes er allervigtigst," sagde Mette Frederiksen (S).Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Freja Søgaard

Torsdag aften havde social- og ældreminister Astrid Krag (S) og statsminister Mette Frederiksen (S) inviteret til dialogmøde i Lyngby lidt nord for København.

Mødet blev afholdt i ”Pavillonen” en bygning med store glaspartier, der i dagslys giver et kig til Marienborgs have, men som under mødet kun afslørede efterårsmørket. Her var ældrepolitiske aktører fra hele landet, plejemedarbejdere, ældreordfører og andre, der måtte have interesse for området, blevet inviteret til møde om ældreområdets udfordringer og mulige løsninger.

Faren er jo selvfølgelig, at vi alle sammen sidder og bliver enige om en masse floskler, men vi er altså kommet et spadestik dybere i dag

Katrine Lester
Direktør ved Danske Seniorer

Altinget logoÆldre
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget ældre kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00