Velkommen til Altinget Idræt

Altingets nyeste nichemedie er gået i luften. Her vil vi dække kampene mellem idrættens aktører, skriver Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen.

Altingets nye portal blander sport og politik.
Altingets nye portal blander sport og politik.
Jakob Nielsen

Kære læser, 

I dag lancerer Altinget sit nichemedie nummer 26, når Altinget Idræt går i luften. 

Det nye medie betyder ikke, at vi pludselig skal til at skrive om transferrygter og den seneste VAR-skandale. For vi dækker ikke kampen på banen. Vi dækker kampen mellem beslutningstagerne. 

Altinget Idræt vil med gennemarbejdede nyheder, analyser og debat afdække magtkampe mellem idrættens aktører og sikre dig overblik over de vigtigste idrætspolitiskesager på Christiansborg. 

Vi går i luften med en podcast, som sendes live onsdag morgen klokken 9 – og som selvfølgelig også kan høres senere. Her vil vores ny idrætsredaktør sammen med to gæster dykke ned i nogle af de store politiske dagsordener, der præger sportens verden lige nu, ikke mindst spørgsmålet om boykot af VM i fodbold i Qatar.

Læs også

I dagens nyhedsbrev kan du læse om uroen i Dansk Svømmeunion og kritik af regeringens genåbningsplan for idrætten. Og så vil en spiller fra curlinglandsholdet have politikerne til at gentænke støttemodellen for dansk idræt. 

De kommende uger vil vi følge debatten om VM i Qatar, ligesom du vil få en grundig dækning af valgkampen op til Danmarks Idrætsforbunds årsmøde 19. Juni. 

Altinget Idræt vil gå kritisk til alle aktører, men vi giver også plads til konstruktive historier og stemmer, der bidrager med tvivl, nuancer og perspektiv. 

Og vil vi rigtig gerne høre fra dig. Så har du ris, ros eller forslag til historier, er du altid velkommen til at tage fat i redaktør Rasmus Løppenthin på [email protected]

God Læselyst 

Jakob Nielsen
Ansvarshavende chefredaktør, Altinget 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Løppenthin

Redaktør, Altinget Børn og Altinget Ældre
journalistik og filosofi (Roskilde Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024