2020 var året, hvor Ole Wehlasts politiske drøm blev til virkelighed

INTERVIEW: Formanden for Fødevareforbundet, Ole Wehlast, vil aldrig glemme 2020, fordi det var her, at hans flere år gamle forslag om en Arne-pension blev til virkelighed. Og fordi han undervejs fik en blodprop.

Hvordan synes du dit 2020 er gået?
Det har helt grundlæggende været et godt år. Arne-pensionen har fyldt rigtig meget, og jeg er fandme stolt over at være kommet så langt med vores idé. Den hede drøm, som startede mange år tilbage, og som svarer til Arne-pensionen, er nu blevet til realitet.

Set fra coronaperspektivet har det været et vanskeligt år, fordi jeg som forbundsformand har måttet træffe en masse beslutninger uden at have mulighed for at tænke længe over det, fordi jeg ikke har haft en anelse om, hvordan næste dag ville se ud.

Hvad med dit privatliv?
Privat har det været lidt op ad bakke. Jeg har arbejdet en del ekstra på grund af corona, og så skete der desværre det, at jeg 2. maj fik en blodprop i hjertet – dog en lille en af slagsen, men det har fået mig til at ændre min livsstil. Det har dog ikke fået mig til at arbejde mindre, men nu tænker jeg mig rigtig godt om, inden jeg siger ja til ting privat og arbejdsmæssigt.

Login