Danske Bank udnævner ny direktør

Danske Bank har udnævnt Jesper Nielsen til direktør for Personal Banking og medlem af bankens direktion. Han afløser Tonny Thierry Andersen.

 

Jens Claudi

Jesper Nielsen er valgt som ny direktør for Personal Banking og bliver samtidig en del af direktionen hos Danske Bank. Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

47-årige Jesper Nielsen har været ansat i Danske Bank siden 1996. Han er uddannet cand.polit. og kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i Personal Banking.

"Personal Banking har de seneste år været igennem en meget positiv udvikling med øget kundetilfredshed og forbedrede finansielle resultater. Som chef for forretningsudvikling har Jesper været en væsentlig drivkraft i den fremgang. Med sit dybe kendskab til forretningen og sin brede erfaring fra stillinger i ind- og udland er jeg sikker på, at han er den rette til at stå i spidsen for en fortsat positiv udvikling med fokus på, at banken bliver endnu mere kundedrevet, enkel og effektiv," siger administrerende direktør Thomas F. Borgen.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00