Formand for lønudvalg: Den samlede pakke er balanceret

Lønudvalgets formand, Benny Andersen, kan ikke komme i tanker om andre faggrupper, der har et lige så højt ferietillæg som FH-toppen. Han er med på at diskutere, hvordan lønpakken skal skrues sammen.

Benny Andersen er til daglig formand for fagforbundet Socialpædagogerne. Derudover er han formand for et lønudvalg nedsat af FH.
Benny Andersen er til daglig formand for fagforbundet Socialpædagogerne. Derudover er han formand for et lønudvalg nedsat af FH.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Jakob Krarup Bjerregaard

Formanden for fagforbundet Socialpædagogerne, Benny Andersen, fik de fremmødte i salen til at bryde ud i latter, da han skulle tage hul på diskussionen om topledelsens løn ved den nylige kongres i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH).

”I går var der nogen, der sagde, at Lizette havde det sværeste job,” sagde Benny Andersen og kiggede i retning af formanden for FH, Lizette Risgaard, der står i spidsen for hovedorganisationen med i alt 64 fagforbund som medlemmer.

”Lizette, du har ikke prøvet at være formand for lønudvalget.”

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024