HKs topleder lægger afstand til HK Privat-formand

Ansvaret bør ikke lægges over på medarbejderne, mener forbundsformand Anja C. Jensen, der er kritisk overfor håndtering af sag i HK Privat.

"Jeg synes, at det er rigtig, rigtig ærgerligt, at den her pressemeddelelse er kommet ud, og at det er sådan, man vælger at kommunikere om sagen," siger Anja C. Jensen, forbundsformand for HK.
"Jeg synes, at det er rigtig, rigtig ærgerligt, at den her pressemeddelelse er kommet ud, og at det er sådan, man vælger at kommunikere om sagen," siger Anja C. Jensen, forbundsformand for HK.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Jakob Krarup Bjerregaard

Den øverste chef for fagforbundet HK, forbundsformand Anja C. Jensen, kritiserer den pressemeddelelse, som ledelsen i HK Privat mandag udsendte i sagen om den nu fratrådte kommunikationschef Anette Claudi.

Det skriver journalisten.dk på baggrund af et interview med Anja C. Jensen.

”Jeg kan sige det ret tydeligt: Jeg har lige afholdt et møde med alle medarbejderne i forbundshuset for at sige, at jeg synes, at det er rigtig, rigtig ærgerligt, at den her pressemeddelelse er kommet ud, og at det er sådan, man vælger at kommunikere om sagen,” siger Anja C. Jensen.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00